LOGIN

  

Regjistrohu

Rekupero Password


Foto

Galleria :
fotoNewsletter


Mund t regjistrohesh ose t fshihesh

Njoftime

Kofientet e lendeve me zgjedhje
Kofientet e lendeve me zgjedhje te MSH-se 2015
m 10-03-2015 [10:27]


Kofientet e lendeve me zgjedhje
Kofientet e lendeve me zgjedhje te MSH-se 2015
m 10-03-2015 [10:27]


Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr plotsimin e tyre
Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr... vazhdo lexo a leggere la news: Formulari A1 dhe A1Z dhe Udhzimet pr plotsimin e tyre>>
m 25-02-2015 [19:13]


Rregullore e MSH-se 2015
Rregullore e MSH-se 2015 shkarko materjalin... vazhdo lexo a leggere la news: Rregullore e MSH-se 2015>>
m 13-02-2015 [13:17]


Udhezim Per kualifikimin e mesuesve
Udhezim Per kualifikimin e mesuesveshkarko... vazhdo lexo a leggere la news: Udhezim Per kualifikimin e mesuesve>>
m 13-02-2015 [13:07]


.

Ne linje

Hyrje gjithsejt:19434

faq.vizituar:41112

Hyrje sot 1

Faqe sot 1


Perdorues Online:1
Anonim: 1
Te Regjist:0


Ligji 69/2012 Karta e Performances Dispozita Normative Kodi i Etiks s Msuesve

Strategia Kombtare e Arsimit ParauniversitarUdhzim nr 5 i MASH-it Pr Standartet e Prgjithshme te Msuesit
 • Udhzimi i Fillimit T Vitit Shkollor 2014-2015
 • Udhezim nr 30 date 03.08.2013"Per RregullorenTip ne Institucionet Arsimore"
 • Udhzim nr 58 dat 12.11.2013
 • Udhzimi nr 57 date12.11.2013
 • Udhzimi nr 56 dat 12.11.2013
 • Udhzimi nr 21 Pr Normat e Puns Msimore etj
 • Udhezim nr 26 "Per zhvillimin profesional te mesuesve
 • Urdher nr 307 date 14.07.2014"Per strukturen e vitit mesimore 2014-2015"
 • Urdher nr 344 date 19.08.2013"Per Sherbimin Psiko-Social"
 • Vendim i Kshillit te Ministrave pr transportin msues nxns
 • Formulari q duhet te plotsojn drejtoret e shkollave

 • Kualifikimi i msuesve *

  Libri Shkollor *  Kushtetuta,Kode,Ligje